Napjainkban a tisztaság, az elvárható higiénia már nem számít luxusnak. Alapvető követelmény.

A korszerű vegyszerek, eszközök és gépek, illetve a megfelelő technológiák használata együttesen teremti meg a higiénia alapjait. Egyszerre tisztítva és fertőtlenítve, ugyanakkor figyelve a környezetvédelemre is., felhasználóbarát és költséghatékony módon. A világ piacvezető tisztítási és higiénés specialistáinak képviseletében a folyamatosan fejlesztett termékekre alapozva, mi is állandóan fejlesztjük szolgáltatásainkat és ezeket igazítjuk a helyi igények, és a piaci verseny változásaihoz.

Teljes körű szolgáltatással, komplett higiéniai rendszerekkel állunk partnereink rendelkezésére.

A Ferenczi és Társa Kft. üzletpolitikája, hogy a higiénés rendszerek bevezetésével oldja meg partnereinél a tisztítási feladatokat. Mindezt a partnerrel együttműködve, szakmai konzultáció keretei között.

Azoknak a partnereinknek, akik a márkakereskedésünk által forgalmazott termékeinken kívül a szolgáltatásunkat is(adagolórendszerek felszerelése, karbantartása, felügyelete,szaktanácsadás, oktatás, takarítógép karbantartás stb) igénybe kívánják venni, a Diversey Kft. és az Essity Kft. magasan képzett szakembereinek közreműködésével oldjuk meg.
Főbb alkalmazási területek:
szállodai szobatakarítás, szállodai személyhigiénia, professzionális konyhahigiénia, általános személyhigiénia, intézményhigiénia, épülettakarítás, textiltisztítás, kórházhigiénia.
Cégünk által kínált rendszer főbb elemei:
Partnerekre szabott szolgáltatás, korszerű, környezetbarát termékek, adagolóberendezések, költségkontroll, készletgazdálkodás, higiéniai tervek, útmutató, önellenőrző rendszerek felállítása (HACCP-kompatibilis).
Szakembereink segítséget nyújtanak a megfelelő higiénés körülmények kialakításában és fenntartásában.

Ennek megfelelően vállaljuk:
higiéniai rendszerek tervezését a dolgozók betanítását, segédanyagokkal való ellátását a rendszer folyamatos, minőségi, illetve mennyiségi kontrollját a felmerülő higiénia problémák megoldását.

Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a magyar és a nemzetközi kereskedelmi-, higiéniai és környezetvédelmi előírásoknak.
Az előállítók ISO 9001, ISO 14001 minőségbiztosítási rendszerrel működnek. Cégünk ISO 9001/2015 minőségirányítási rendszerben működik.

Ferenczi és Társa Kft.
Dombóvár út 1.
Kaposvár, Somogy megye 7400
Telefon
+3682416637
Email cím
ferenczikft@gmail.com